Nagyformátumú nyomtatás

Közvetlen tábla nyomtatás, habosított pvc anyagra 3-5 mm.

Kétségtelenül, ha táblanyomtatásról van szó legelőször a habosított PVC nyomtatás jut eszünkbe. Hiszen sokoldalúan fel lehet használni kültéren és beltéren egyaránt, időtálló, gazdaságos megoldás mindenféle reklámcélú felhasználásra is alkalmas. Direktben nyomtatható táblákat más anyagokból is találhatnak nálunk. Létezik az úgynevezett alumínium szendvics lemez, más néven Ibond vagy Dibond. Ez a szendvics tábla kifejezetten kültéri, időtállóságot megkívánó projektekhez lehet alkalmas. Alapvetően ez egy könnyített tábla, két mini méter vastag alumínium réteg között egy fekete gumiréteg található. Ezáltal a tábla könnyebb súlyú, könnyebben vágható, kezelhető.

Az UV-táblanyomtató szinte bármilyen felületre képes nyomtatni. Fémre, fára, bútorlapra, csempére, kőre, PVC táblára stb.

A nyomtatófejben elhelyezkedő UV-lámpa nyomtatás közben megvilágítja a felületet, így a festék azonnal megszárad, azaz nem szívódik be az anyagba. 7 centiméter vastagságig, 250 centiméter szélességben és 3 méter hosszúságban vállaljuk a média nyomtatását.

Mivel a festék UV-álló, kültéren is használható, hiszen hosszú ideig nem fakítja ki a napfény UV-védőfólia használata nélkül sem. Ezen kívül a nyomtatott felület víz- és karcálló is, így nem rongálja meg az eső, és lekaparni sem lehet.